fredag 1. oktober 2010

"Life is a ...

... box of chocolates, you never know what you'll get", sier Forest Gump i filmen med samme navn. I morges kl. 04 satte vi avsted mot nytt land med tunge øyelokk og med sommerfugler i magen. Lite visste vi da at boksen med sjokolade vi var forberedt på å få begynne å smake fra, rett og slett ikke var der en gang. Etter å ha tømt tilhengeren for 16 kolli bagasje (+ håndbagasje) og dradd dette frem til innsjekkingsskranken på Kjevik så tidlig på morgenen at vi rett og slett var månedens første kunde, fikk vi vite at KLM-flyet var kansellert pga teknisk svikt i bensintilførselen til flyet. Hadde vi allerede vært i Afrika hadde dette ikke overrasket oss mye, men det tok noen sekund før vi innså at den lange turen midt på natten rett og slett måtte gjøres om om nye 24 timer. Mens vi satte oss litt slukøret i bilen igjen på vei tilbake til Søgne, som å ha dukket opp et døgn for tidlig til en OL-åpning, er vi jo glade for at KLM ikke sender fly på vingene med rusk i bensintilførselen.
Men pga denne ekstra dagen vi fikk har vi fått tid til å sove ut etter lite søvn siste uke, hente en pakke på Posten som kom forsinket fra besteforeldre i Ulsteinvik, spise farfar-fisket makrell og bestemors kake m/ bringebær fra hagen.
Så, når vi ser tilbake på dagen er det jo ingen tvil om at Forest Gump har helt rett, livet er jo fullt av sjokoladebiter, - når en bare oppdager dem på de rette stedene og tar seg tid til å nyte dem.

Vi håper at alle gode ting er to, og at bildet under som vi tok i morges, også gjelder i morgen tidlig.
Takk til alle gode venner på jobb, skole og i vennekretsen for hjelp og gode ord før avreisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar