fredag 16. mars 2012

Musicaaaal

På ISM går mye av tiden til skole og lekser. Når elevene ikke bruker tid på det, er de opptatt med sport, ulike valgfags aktiviteter eller så har de måltidene sine i matsalen. På toppen av dette, har omlag 40 elever brukt de siste 6 ukene på å øve på sang og dans til fremføreslen av årets musikal; "Gods of the Carribean".
Stykket, basert på Broadway/West End stykket "Once on this Island", handler om forholdet mellom guder og bønder på de Karibiske øyer der en bondejente bruker kjærlighetens magi til å knytte bånd mellom mennesker fra ulike samfunnsklasser.

I stykket var Ingrid med i gruppen av 5 syngende fortellere...

...og dansere:

Johannes derimot, her forran til høyre, var både en av de mange Beauxhommes (etterkommere etter franske settlere) og ...

... en av mange fattige bønder på denne karibiske øya.

Mot slutten av musikalen er nesten alle med fremme på scenen syngende og dansende.

Før de alle sammen samles knyttet sammen som et stort tre med mange grener (en viktig symbolikk i musikalen). Flott musikk, flott produksjon der det ligger mye hardt arbeid bak.

Og etterpå får alle velfortjent ros og applaus og kan stille seg opp for fotografen.

Elin dro sporenstreks hjem og bakte en saftig sjokoladekake pyntet med mocca-glasur. 
Illustrasjonene av de fire gudene i musikalen; Asaka (jord), Ague (vann), Papa Ge (død) og Erzuli (kjærlighet), ble laget av marsipan. Så ble kaken gitt som presang, og med takk for flott produksjon, til dramarlæreren som hadde regien 

1 kommentar: