søndag 19. desember 2010

Juleferie

Endelig ble det juleferie. 4 hele uker faktisk.
Fredag dro 105 internatelever hjem til sine familier: Noen dro til Amerika, Europa, andre til Asia. de aller fleste dro til andre steder her i Afrika. Det er en god prorsjon logistikk som skal til når billetter skal bookes, visum og pass sjekkes, transport til flyplassen organiseres og samtidig se til at de rette elevene er klare til rett avgang fra skolen, til rett tid. Men nå, bortsett fra noen få lærerfamilier som enda holder stand, og noen store hornnese fugler (?)
er det tomt på tunet. Og det er jo herlig.
Vi spiller basketball når det ikke er for varmt, eller nyter late dager ved bassenget for å kjøle oss ned (32c nå). På kvelden bruker TVn på gutteinternatet til å se DVD film sammen, eller spiller bordtennis der. Vi (mest Elin) baker litt pepperkaker, vaniljehorn, hvite kakemenn. Pepperkakehus dropper vi for maurene ville bare flyttet inn.

Dessuten planlegger vi de resterende feriedagene. Det ser ut til å først bli en tur ut til det norske misjonssykehuset på Haydom (http://www.haydom.no/) for å se stedet som Kristine og de andre på Framnes samler inn prosjektmidler til (http://www.misjonsprosjektet.no/). Så blir det safari i Serengeti og Ngorongoro.
Slik planlegging er så slitsom at vi må ta en pause før vi legger plan for andre del av juleferien som går til kysten.

Her er noen bilder fra gårdsdagens aktiviteter:

1 kommentar:

  1. Koselige bilder! - Flotte bilder også fra turen deres! Duogdu! :) klms fra Solborg - Ingunn :)

    SvarSlett