tirsdag 2. november 2010

Har du en kommentar?

Frem til nå har det kun vært mulig for registrerte brukere (bl.a. av gmail) å skrive kommentar på bloggen vår. Vi har imidertid fjernet en sperre som nå gjør det mulig for ALLE å legge inn kommentarer. Men for å forhindre spam (automatisk maskinell utsendelse av kommentarer) har vi lagt inn et filter som gjør av vi får en epost om at det ligger en kommentar klar til publisering. Velkommen til å kommentere, selv om det kan gå en kort stund før kommentaren kommer opp. Vi sjekker e-post så ofte vi kan og bekrefter kommentarer fortløpende.

Slik legger du inn en kommentar;
1) Klikk på "Kommentarer" under det innlegget du ønsker å kommentere, 2) Skriv meldingen din i det åpne hvite feltet, 3) Velg "anonym" (men hyggelig om du skriver navnet ditt sammen med meldingen din så vet vi hvem som har skrevet det) på "Kommenter som", dersom du ikke allerede har Google-konto eller lign. 4) Klikk "Legg inn kommentar" og 5) Skriv inn den rare koden du får oppgitt.(her kan du også redigere meldingen din om nødvendig)
Gratulerer, du har lagt inn en kommentar. Meldingen går først til oss på en epost som vi så bekrefter (for å hindre spam).

Karibuni (= velkommen alle sammen)

1 kommentar:

  1. Heisann!

    Vi følger jevnlig med på bloggen og synes det gøy å høre hvordan dere har det. Ganske ulikt livet på Sørlandet......
    Her er det rundt null grader og glatt, så det er ikke til å nekte for at vi tidvis drømmer oss til Afrika, vi også.

    Vi gleder oss til å følge dere videre!!

    SvarSlett